Contes a la barraca de vinya del Cuques, aquest diumenge 22 de desembre

Contes a la barraca de vinya del Cuques, aquest diumenge 22  de desembre

vinya-del-cuques

-L’activitat Contes a les Fonts de Meandre celebra la seva edició d’hivern

-A l’activitat s’hi suma MBICI que en motiu del seu segon aniversari organitza una pedalada amb final a la zona de narració

El proper diumenge dia 22 Meandre finalitza la temporada de l’activitat Contes a les Fonts, un cicle de narracions en espais emblemàtics de l’Anella Verda de Manresa. El narrador Blai Senabre, que ja va actuar amb èxit en una de les sessions de Contes a les Fonts, serà l’encarregat de fer les delícies de petits i grans tot explicant històries a la barraca de vinya del Cuques, molt a prop dels Plans de la Torre Lluvià a partir de les 12 del migdia.

A peu

Per arribar a la zona del Cuques es podrà fer a peu o en bicicleta. El recorregut a peu està pensat per poder fer amb tota la família, inclosos els més xics. A les 10.30 hi ha convocatòria de trobada al pàrquing del Congost per a les persones que no sàpiguen arribar amb els seu vehicle fins als Plans de la Torres Lluvià, on s’arribarà a a les 10.45. Des d’allà es farà camí a peu fins a la Barraca del Cuques.

En bicicleta

L’acte coincideix amb el segon aniversari de la cooperativa MBICI, que promou l’ús de la bicicleta. Per celebrar-ho organitzaran una bicicletada per la Riera de Rajadell que finalitzarà a la barraca de vinya del Cuques i que coincidirà amb la narració de Blai Senabre. Els ciclistes tenen punt de trobada al local de MBICI, al carrer del Bruc, 59 a les 10 del matí.

Esmorzar previ

A mesura que el públic caminador i el públic ciclista vagi arribant a la zona del Cuques on es farà la narració de Blai Senabre, a les 12 del migdia, es podrà degustar un esmorzar a base de pa amb oli i sucre i xocolata o pa amb oli i vi, amb productes elaborats a la comarca i per gentilesa de mengemBages.

Activitat per a la Marató de TV3

Tot i que totes les activitats són gratuïtes, l’edició d’hivern de Contes a les Fonts de l’Anella Verda queda inclosa en els actes que es fan en favor de la Marató de TV3 i que a la capital del Bages s’agrupen a la plataforma Manresa Mobilitza’t per la Marató. Si algú encara no ho ha fet tindrà l’oportunitat de fer les seves aportacions.

Desde l’organització de l’activitat recorden que “en l’edició de l’any anterior vam fer l’activitat al desembre, en un dia de fred i malgrat tot va ser un èxit de participació ja que Contes a les Fonts és una activitat molt agradable i molt ben valorada entre el públic”.