16a Fira Mediterrània a Manresa

16a Fira Mediterrània a Manresa del 7 al 10 de novembre de 2013

FACTORIA D’ARREL
FIRA D’ESPECTACLES D’ARREL TRADICIONAL

Programa de la fira Mediterrània 2013 – PDF

Primeres imatges de la Fira 2013:

Benvinguda als profesionals

Mediterrània 2013

Jordi Savall, artista convidat de la 16a Fira Mediterrània de Manresa,  inaugura amb una lectura nova del projecte Mare nostrum: una profunda reflexió sobre la història i la idiosincràsia del nostre mar i els seus pobles, mostrant la seva sorprenent capacitat per crear ponts invisibles.

Jordi Savall & Hespérion XXI i les veus de l’israelià Lior Elmaleh i del turc Gursoy Dinçer.

Mediterrània 2013 Mediterrània 2013 Mediterrània 2013

Roda de premsa 16a #FMediterrània

> Imatges de la fira a GuiaManresa
> web oficial de la fira Mediterrània

*************************
Exhaurides les entrades per al concert d’Obrint Pas de la Fira Mediterrània de Manresa

La banda valenciana Obrint Pas ja ha venut totes les entrades del concert que oferirà en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa, el proper dissabte 9 de novembre, a les 21h, al Teatre Kursaal. A una setmana del començament de la 16a Fira, la proposta acústica de la gira de comiat dels valencians és la primera del programa que exhaureix la venda de totes les seves localitats.

Fira Mediterrània ofereix avantatges fins el 6 de novembre a socis i subscriptors de diferents col·lectius i entitats col·laboradores: els socis d’Abacus, El Galliner, Imagina’t, TR3SC, FNAC, Carnet Jove, l’APdC, els usuaris de l’European Youth Card, del Carnet Universitari, dels cursos de català per a adults del CNL Montserrat i participants del Voluntariat per la llengua (VxL), els estudiants de les escoles de música, els majors de 65 anys, els menors de 25, persones amb discapacitat, les que estan en situació d’atur, les que tenen carnet de donant de sang, i els subscriptors de Regió 7, La Vanguardia, El Punt Avui i Time Out. Els usuaris del Club Super3 també poden aconseguir una entrada gratuïta per a cada espectacle infantil de pagament, sempre i quan vagin acompanyats d’un adult.

+ informació al web oficial de la fira Mediterrània