21è Aniversari del Club de Jubilats Escodines

21è ANIVERSARI CLUB DE JUBILATS ESCODINES

 El Club de Jubilats celebra el seu 21è aniversari. Com a actes principals destaquem el berenar d’aniversari (28/02), el concert del cant coral (2/03) i l’espectacle musical i d’entreteniment dels Narinant (9/03).

El dijous dia 28 de febrer és el torn del tradicional berenar d’aniversari del Club de Jubilats, a les 17.30h. El preu del berenar són 4€ pels socis/es i 4,5€ pels no socis/es. Les inscripcions es podran fer fins el dia 26 de febrer, a la secretaria de l’AVV Escodines.

El dissabte dia 2 de març, també a les 17.30h, hi haurà el concert de Cant Coral, a càrrec dels Tallers de Cant Coral de la gent gran de Manresa. L’entrada és gratuïta i col·laboraran els grups de cant coral del barri de Vic Remei, Crta. Santpedor, Font dels Capellans i Escodines.

El dilluns dia 4 de març hi haurà la missa pels socis/es difunts. Aquesta serà a les 18h a la residència de les Germanetes dels Pobres.

A part dels actes pròpiament del Club de Jubilats, volem destacar la conferència del dimarts dia 26 de febrer a càrrec de Joan Planas “Els enganys dels bacs i els caixes a la gent. Com organitzar-se perquè no torni a passar”. Serà a les 18h al Casal de Les Escodines. El divendres dia 1 de març, també a les 18h, tindrem a la biblioteca Jaume Perramon el club de Lectura dedicat al figura d’Amat-Piniella, que aquest 2013 celebra el Manresa el centenari del seu naixement. El club de lectura està dinamitzat per Jordi Estrada i gaudirà de la presència de Lluís Calderer.

Per a més informació truqueu al 93 875 15 40, escriviu a mailto:escodines@escodines.cat o entreu al web de l’entitat www.escodines.cat.

CLUB DE LECTURA A LES ESCODINES

El divendres dia 1 de març (2013) a les 18h, la Biblioteca Jaume Perramon de Les Escodines i el Club de Jubilats organitzen l’acte “Tertúlia a l’entorn de la vida i l’obra de Joaquim Amat-Piniella”. La tertúlia dinamitzada per Jordi Estrada comptarà amb la presència de l’escriptor Lluís Calderer, autor del pròleg de la reedició de l’obra d’Amat-Piniella “El casino dels senyors”. L’acte s’emmarca dins la celebració del centenari del naixement de l’escriptor manresà.

Organitza: Biblioteca Jaume Perramon de Les Escodines.

Col·labora: Club de Jubilats de Les Escodines.

Per a més informació truqueu al 93 875 15 40, escriviu a bilbioteca@escodines.cat o entreu al web de l’entitat www.escodines.cat.