Cap d’any a Barna amb BumBand Explossion de Santi Arisa i Dan Arisa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]santi_arisa_bum_band

L’espectacle BumBand Explossion de Santi Arisa i Dan Arisa, amb la col·laboració dels artistes del llegendari grup musical Pegasus i la formació dels Perkutes de Canet, participaran el proper dia 31 en la celebració de l’entrada del nou any a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona a les 23.30 h marcant el ritme de les campanades..

Un espectacle dirigit per Santi Arisa, amb un ampli repertori de  músiques creades per ell mateix que seran interpretades en aquest ordre: Conga con ganas, Rakabum, Bons bidons, La Princesa Petra, Transmediterrani exprés, Ball de gegants, Diumenge, Transmediterrani exprés, Ball de la Petra, Transmediterrani exprés.

La formació de bateries i instruments de percussió d’en Santi Arisa obrirà els 30 minuts previs a l’arribada del 2016. Una gran traca d’inici donarà pas al sarau de percussió, ritme i participació a càrrec de Pegasus i d’una vintena de percussionistes dels Perkutes de Canet que escalfaran els motors de la festa. Us esperem el dia 31 a l’A v. Maria Cristina de Barcelona a partir de les 23.30 h del vespre!

Salutacions cordials.  SANTI ARISA  http://santiarisa.cat/wordpress