#9nsomtots, Autobusos #Manresa-Barcelona-Manresa #Bages

Si el 9N vas anar a votar, el 6F no hi pots faltar!

🚌 Autobusos Manresa-Barcelona-Manresa
Informació del servei d’autobusos que sortiran de Manresa

El dia 6 de febrer ens jutgen a tots. Defensem la democràcia i donem suport als nostres representants amb una mobilització massiva. El judici pel 9N, en què es jutjarà l’expresident Artur Mas i les exconselleres Irene Rigau i Joana Ortega, és un nou atac a la voluntat de tot un poble i a la sensibilitat democràtica de catalans i catalanes.

Des de l’ANC i Òmnium Bages fem una crida a la mobilització cívica i massiva. La convocatòria és el mateix dilluns 6 de febrer, a les 8:15 h. Per això, des de la comarca del Bages s’organitzen autobusos, que sortiran a les 6:30 h i tornaran al migdia. El preu és de 6 euros i els punts de venda de bitllets són els habituals de cada població. A Manresa, es poden adquirir fins al dia 2 a l’Espai Òmnium (Sobrerroca, 38, de dilluns a divendres, de 19 a 21 h, tel 938726321) o bé per internet a: https://www.inscriu.me/ca/autobusos-a-barcelona-6f-9nsomtots.

AGRAIRÍEM FEU LA COMPRA DELS BITLLETS COM MÉS AVIAT MILLOR, PER PODER GESTIONAR LA LOGÍSTICA AMB LA MILLOR EFICÀCIA, GRÀCIES.

També us podeu inscriure (recomanat) a la manifestació, M’hi sumo!

Si us plau, comparteix-me.

ANC Manresa – Òmnium Bages