Autoinculpació col.lectiva – ANC Manresa – Bages

Autoinculpació Bages

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va admetre a tràmit la querella presentada per la Fiscalia General de l’Estat contra el President Mas, la Vicepresidenta Ortega i la Consellera Rigau per haver organitzat el Procés Participatiu del dia 9 de novembre.

Davant d’aquest fet, les Assemblees Territorials de l’ANC de Manresa i el Bages hem organitzat una acció d’autoinculpació col·lectiva que farem el dissabte dia 3 de gener, de les 11 del matí a la 1 del migdia, al Jutjat de Guàrdia de Manresa (Edifici Jutjats nous – C/ Arbonés).

Haver participat com a voluntari i/o haver votat en el procés participatiu del 9-N no constitueix cap delicte. Es tracta, per tant, de dur a terme una acció de protesta davant d’un fet que considerem injust i profundament antidemocràtic i que ha servir per denunciar públicament la nul·la  separació de poders a l’Estat i la manca de garanties democràtiques de l’Estat espanyol.

En aquest web de l’assemblea trobareu tota la informació i els documents que cal portar el dia 3 , si ho porteu tot omplert (document per duplicat) podrem agilitzar l’acció.

A la parada que muntarem carrer Arbonés també tindrem documents d’autoinculpació.

WEB: http://autoinculpacions9n.assemblea.cat/

NO HI FALTEU.

CONTRA LES AGRESSIONS, MÉS DEMOCRÀCIA

ANC Manresa – Bages

Centenars de persones s’autoinculpen al jutjat de Manresa el  dissabte 3 de gener , durant tot el mati hi ha agut un degoteig constant de persones.

autoinculpacio_manresa_1 autoinculpacio_manresa_2 autoinculpacio_manresa_3 autoinculpacio_manresa_4

L’acte, que s’ha desenvolupat en un ambient distès, responsable i reivindicatiu, s’ha clos a la una del migdia quan encara força gent anava arribant per presentar el seu document. L’autoinculpació es podrà anar fent individualment, cada dia, al jutjat de guàrdia. L’ANC es planteja en aquests moments la possibilitat d’organitzar una altra acció col∙lectiva que, de fer-se, s’informarà oportunament.