Cherry Creek Meistersingers (USA) Junt amb El Cor Albada (Barcelona)


Cherry Creek Meistersingers (USA)
Junt amb
El Cor Albada (Barcelona)

 Església Nostra Senyora dels Àngels
Dilluns 10 de Març del 2014, a les 20h

Entrada lliure!

Concert Coral The Meistersingers i Cor Albada

 Cor Albada

El Cor Albada és una secció de l’Agrupació Cor Madrigal. Va cantar per primera vegada en públic l’any 1967. Actualment, el cor el formen uns 50 joves entre 16 i 25 anys i des del curs 2013-2014 Josep Miquel Mindán n’assumeix la direcció. El Cor Albada ha realitzat concerts arreu d’Espanya i Europa participant també en concerts intercanvis. Ha col·laborat amb diverses orquestres i cobles, ha enregistrat diversos CDs i ha participat en programes de ràdio i televisió com “Polònia”, o “els matins” de Josep Cuní, a Televisió de Catalunya.

Al llarg de la seva tragectòria ha rebut varis premis. En el curs 2007-2008 l’Albada celebrà el seu 40è aniversari amb un concert de música pop, a la sala Luz de Gas de Barcelona, amb la col·laboració del trio de jazz Jazztrick, amb gran èxit d’assistència.

The Meistersingers

“The Meistersingers” ha actuat en varis estats dels Estats Units i està actualment dirigit per Sarah Harrison.

Destaquen entre altres les seves actuacions a la Convenció Nacional ACDA 2003 a Nova York i a la Conferència Estatal d’Educadors de Música a Colorado al 2010.  Durant els últims 40 anys ha comptat amb els millors directors de coral professionals pels seus concerts anuals al maig. Durant varis dels seus tours pels Estats Units, Europa I Àsia han participat en diferents concerts intercanvis.