Concentració en suport a la “Declaració de Sobirania” del Parlament de Catalunya.

Aquets dimecres 23 de Gener de 2013, l’ANC del Bages convoca als Manresans a assistir a les 19h a la plaça de l’Ajuntament, al acte en suport a la ” Declaració de Sobirania” que es proclamarà al Parlament de Catalunya. Es llegirà la declaració,  un manifest de l’ANC i s’enlairaran fanalets lluminosos.

CARTELL_fanalets_voladors

També es faran concentracions als 31 pobles del Bages de pertanyen a l’ANC i a l’AMI. A les diferents  poblacions del Bages es dibuxaràn estelades amb espelmes.

Bages per la Independència es fa ressò de la transcendència d’aquesta Declaració de cara al procés d’independència encetat i a la seva viabilitat ja que significarà un trencament amb la Constitució espanyola que atorga la sobirania al poble espanyol. Per això, convida a tothom a sortir al carrer i a sumar-se a les concentracions que es faran als diferents pobles i ciutats de tot Catalunya.

ANC Bages

A la Roda de Premsa celebrada ahir  dia 21, les assemblees del Bages van voler deixar clar que si l’esmentada Declaració no recull el reconeixement del poble català com a subjecte polític i jurídic i, per tant, com a dipositari de la sobirania de Catalunya, l’acte de suport previst es pot convertir, automàticament, en un acte de rebuig

Declaració de Sobinaria