CONCERT DE MÚSICA MEDIEVAL AMB TONI MADUEÑO

espai_anima

El cor és un castell

Concert de música medieval amb Toni Madueño

En aquesta ocasió Espai Ànima proposa un concert de música medieval a la sala gòtica de l’hospital Sant Andreu, Manresa, aquest dijous dia 2 d’abril, a les 20h.

Toni Madueño és un artista polifacètic, s’ha dedicat a la investigació del repertori trobadoresc i a l’organologia medieval, especialment a la construcció d’instruments de corda que utilitza als seus concerts, i que l’inspiren també en la creació de les seves escultures. Deixeble del tenor Josep Benet, es va formar en cant i en música medieval amb Jordi Noguera i Antoni Rossell i és doctorat en musicologia especialitzat en música profana medieval.

Dijous podrem escoltar “El cor és un castell”, un repertori centrat en la música profana de l’Edat Mitjana, amb preferència per la música dels trobadors convidant els oients a submergir-se en una atmosfera passada reconstruïda per l’artista, que estableix un estret lligam entre el públic i el cantant amb una entrega total del trobador al seu públic.

Com és habitual a Espai Ànima els concerts funcionen amb taquilla inversa, es paga segons t’hagi agradat (5€-10€-15€ amb disc de regal)

Toni  Madueño