Concert per la Llibertat 29 juny al camp nou – entrades i autocar

Concert per la Llibertat

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural organitzen el Concert per la Llibertat per al proper 29 de juny al Camp Nou a les vuit del vespre (20 h.). Les entrades es posaran a la venda el dia 3 de juny a través de la web: www.concertperlallibertat.cat i dels canals de venda TresC, Telentrada i Atrápalo.

Des del Bages, l’ANC i Òmnium organitzarem autocars per assistir a l’esdeveniment. A partir del dia 5, de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del vespre, a la secretària d’Òmnium (C/ Bruc, 99-1er.), posarem a la venda tickets de 30 € que inclouran una entrada de 23 € (tercera graderia) i un bitllet de 7 € per al autocar. També vendrem bitllets per l’autocar ( 7 €) a totes aquelles persones que hagin optat per comprar l’entrada a través d’Internet o dels altres mitjans, on l’oferta de preus i ubicacions és més àmplia.

El Concert per la Llibertat serà un espectacle inèdit que repassarà cançons que formen part de l’imaginari col.lectiu del nostre país i d’arreu del món i que han servit per reclamar la llibertat de les persones i dels pobles, entre elles, les més emblemàtiques de Lluís Llach. La direcció artística i escenogràfica anirà a càrrec de Lluís Danés i Gerard Quintana. La direcció musical serà de Carles Casas, Dani Espasa Xavi Lloses.

La llista d’actuacions completa és la següent: Alessio Lega, Andreu Rifé, Amadeu Casas, Beth, Bikimel, Carl Carlton, Carles Santos, Castellers de Vilafranca, Cesk Freixas, Companyia Elèctrica Dharma, Cobla de Cambra de Catalunya, Cris Juanico, David Alegret, Dyango, Fermín Muguruza, Ferran Piqué (Els Amics de les Arts), Franca Masu, Gerard Quintana, Gorka Knörr, Gossos, Grup de Folk, Ivette Nadal, Joan Amèric, Joan Dausà, Joan Isaac, Joan Pau Cumellas, Joana Serrat, Jofre Bardagí, Jordi Batiste, Lídia Pujol, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Mayte Martín, Mercedes Peón, Miquel Gil, Mouss & Hakim , Nena Venetsanou, Orfeó Català, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Paco Ibáñez, Pascal Comelade, Pastora, Pau Alabajos, Pedro Guerra, Pep Sala, Pere Jou (Quart Primera), Peret, Projecte Mut, Quico Pi de la Serra, Sabor de Gràcia, Sopa de Cabra, Titot i David Rosell (Brams), Xarim Aresté (Very Pomelo), Yacine Belahcene, Yannis Papaiannou.

ANC – Manresa – MxI – ANC

Manresa per la Independència – Assemblea Nacional Catalana

 Mail : manresa@assemblea.cat

Bloc : http://manresaperlaindependencia.blogspot.com

Twitter : https://twitter.com/MxINDEPENDENCIA

“Tossudament alçats” que el Lluís Llach va cantar a Verges l’any 2007 i que el dia 29 serà la cançó amb que es clourà l’acte del Camp del Barça, amb l’encesa de les pantalles dels mòbils.

Llach – Tossudament alçats – Lletra de la cançó