Curs de poesia de Joan Vinyoli

Inscripcions obertes per al taller d’escriptura, i el curs de poesia
de Joan Vinyoli que organitza Òmnium Bages

Òmnium Bages organitza per aquest proper curs dos tallers a l’entorn del món litearari. Per una banda es tracta del Taller d’escriptura 2, que anirà a càrrec de l’escriptor Pep Elias i és un recurs pràctic per a totes aquelles persones a qui agrada escriure i volen aprendre noves eines per poder desenvolupar la seva creativitat. També s’organitza un curs sobre la poesia de Joan Vinyoli, que anirà a càrrec de l’escriptor Lluís Calderer.
Les inscripcions per a ambdós cursos ja e spoden fer a les dependències d’Òmnium Bages o bé per correu electrònic (bages@omnium.cat).

Taller d’escriptura creativa 2 a càrrec de Pep Elias
Un recurs pràctic per a totes aquelles persones a qui agrada escriure i volen aprendre noves eines per poder desenvolupar la seva creativitat. El preu és de 40 euros (30 per als socis). Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a la secretaria territorial o bé a bages@omnium.cat, fins a l’1 d’octubre (places limitades).

del 8 d’octubre al 12 de novembre (12 h)
cada dimecres, de set a nou del vespre

Introducció a la poesia de Joan Vinyoli a càrrec de Lluís Calderer
Lectura i estudi dels aspectes més rellevants del poeta Joan Vinyoli, en l’any del centenari del seu naixement. El preu és de 50 euros (45 per als socis). Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a la secretaria de la seu territorial o bé a bages@omnium.cat, fins al 31 d’octubre (places limitades).