Cursos intensius de circ i de teatre musical, aquest estiu a Manresa

L’Aula d’Arts Escèniques del Kursaal ofereix
cursos intensius de circ i de teatre musical, aquest estiu 

La Crica ha preparat un Casal d’Estiu de Circ i l’Aula de Teatre, tallers de teatre musical per a totes les edats. Les inscripcions ja estan obertes.

L’Aula d’Arts Escèniques, seguint la seva tasca de formació de les arts escèniques, obre les inscripcions a dos cursos de formació per aquest estiu.

Per una banda, el Casal de Circ de La Crica ofereix classes de circ per setmanes des del 29 de juny al 31 de juliol, des de les 9:00 h del matí a les 13:00 h. Els nens i nenes podran fer trapezi, malabars, acrobàcies, teles, equilibris sobre objectes, funambulisme, minitramp, monicicle… El preu aproximat per setmana serà de 50 euros.

Pel que fa a l’Aula de Teatre, els cursos també s’ofereixen per setmanes, del 29 de juny al 24 de juliol. Hi haurà un Taller de Petits (infants de 4 a 6 anys) i un altre Taller Infantil (infants de 7 a 11 anys) en què es treballarà un conte, escena o peces teatrals, de dilluns a divendres, de 9h a 13h. El preu per una setmana serà de 75 euros, però el preu serà amb descompte si es fan 2, 3 o 4 setmanes.

Els nois i noies de 12 a 15 anys podran fer un Taller Juvenil de Teatre Musical, amb classes de dilluns a divendres de 10h a 13h, en què es treballaran escenes, coreografies i cançons de diferents musicals. L’Aula de Teatre oferirà finalment un Taller de Teatre Musical adreçat a major de 16 anys, en horari de 17h a 20h, de dilluns a divendres, en què cada setmana es treballaran diferents escenes, coreografies i cançons d’un musical. El preu per setmana serà per ambdós cursos de 60 €, però serà més barat si els alumnes s’apunten a més d’una setmana.

Les inscripcions per al Casal de Circ i els tallers de teatre musical es podran fer a les taquilles del Kursaal, per telèfon (93 8723636), per correu electrònic a l’adreça auladeteatre@mees.cat i per internet (www.kursaal.cat/servei-formatiu).