La manresana Eva Bach Cobacho presenta llibre.

Eva BachLa manresana Eva Bach Cobacho presenta llibre a la Plana de l’Om de Manresa

“La bellesa de sentir. De les emocions a la sensibilitat” es va estrenar al gener i ja va per la seva segona edició

La pedagoga i escriptora manresana, Eva Bach Cobacho, presentarà a Manresa el seu nou llibre “La bellesa de sentir. De les emocions a la sensibilitat”. El llibre es presentarà a la Plana de l’Om el proper dijous dia 28 de maig a les 20 hores. El novè llibra d’Eva Bach, que es va editar el gener passat,  ja va per la seva segona edició, cosa que mostra la bona acceptació que ha tingut la proposta.

En el llibre l’autora parteix de la hipòtesi que “parlem molt d’emocions, però les comprenem poc encara. Les hem de conèixer millor i aprendre a transformar-les en sensibilitat”. Sota aquesta premisa l’autora ens guia per aconseguir convertir les emocions en sensibilitat.

Una primera part està dirigida a parlar de les persones adultes, mentre que la segona està destinada a parlar del creixement emocional sa dels nens i nenes.

Eva Bach Cobacho és pedagoga, mestra, escriptora, formadora de formadors, assídua conferenciant, terapeuta i orientadora familiar i mare de dos fills. És una de les pioneres en la introducció de l’educació emocional en els àmbits familiar i educatiu a Catalunya i en algunes altres Comunitats. Aquest és el seu novè llibre.

ACTE: Presentació del llibre “La bellesa de sentir. De les emocions a la sensibilitat” de Eva Bach Cobacho
LLOC: Auditori de la Plana de l’Om de Manresa
DIA: dijous 28 de maig
HORA: 20 hores
Activitat gratuïta