L’AVV Escodines organitza la Castanyada al barri

L’AVV Escodines ha preparat per aquesta setmana un seguit d’activitats emmarcats en la festa de la Castanyada: tallers de pastes àrabs, taller de panellets i espectacle de màgia.

 Per aquest dimecres dia 31 d’octubre l’AVVE ha preparat el tradicional taller de panellets i el taller de pastes àrabs. Els dos tallers, que es faran amb persones voluntàries, començaran simultàniament a les 18h a l’espai del Club de Jubilats de Les Escodines, al Casal. Aquesta activitat té l’objectiu de donar a conèixer la tradició de la castanyada a veïns i veïnes d’altres cultures del barri, i tanmateix ensenyar com es fan i cuinen les pastes àrabs, un menjar exòtic i molt apreciat. Aquesta activitat pretén ser un exemple d’interculturalitat i de convivència a través de la gastronomia.

Les inscripcions als tallers són limitades a 40 persones, i ja es poden fer a través del nostre correu electrònic escodines@escodines.cat, o venint al Punt d’atenció i mediació de Les Escodines. Els tallers són gratuïts.

El dissabte dia 3 de novembre és el torn de la Tarda màgica de Castanyada. A la tarda, a les 17.30h, hi haurà l’espectacle de màgia infantil i familiar a càrrec del Màgic Caru, que ens deixarà bocabadades amb els seus trucs de màgia. Al finalitzar l’espectacle, s’entregaran castanyes a les persones assistents, i podran barrejar-ho amb moscatell i provar el te àrab. A més, l’AVVE col·laborarà amb al marató de TV3 a través de la recepció de donatius aquell mateix dia.

Més informació al nostre web www.escodines.cat, al correu electrònic escodines@escodines.cat o trucant al telèfon 93 875 15 40 (extensió 11).

Organitza: Pla Comunitari de l’AVV Escodines.
Col·laboren: Club de Jubilats de Les Escodines.

Amb el suport de: Ajuntament de Manresa i Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

//
//

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.