Marató TV3 2014 a Manresa

Programa d’activitats de la Marató 2014 a Manresa

logo la marato

Marató 2014 Manresa

> web  TV3 Marató 2014
> web Marató a Manresa

> Marxa Nòrdica a les Arnaules

Diumenge 14 de Desembre. Col·laborem amb la Marató amb la caminada en Marxa Nòrdica a les Arnaules.

TANQUEN AMB ÈXIT LES MARXES NÒRDIQUES A L’ANELLA VERDA DE MEANDRE

Meandre anuncia que davant l’èxit de l’activitat al gener començarà una nova temporada de rutes per l’Anella Verda

Aquest diumenge, amb la caminada a la zona de les Arnaules, finalitza una nova temporada d’initneraris a l’Anella Verda de Manresa en marxa Nòrdica.

Cada mes Meandre ha organitzat la sortida per diferents itineraris de l’Anella. Aquestes sortides serveixen per posar en valor l’Anella Verda de Manresa, a l’hora que evidencien la necessitat, en alguns recorreguts, de poder millorar les conexions de tota l’Anella.

Les sortides en marxa Nòrdica compten amb un públic fidel i cada vegada són més les persones que decideixen participar en aquesta activitat. A més de guia de Mendre, Lluís Garriga, també es compta amb la participació de la preparadora física Elena Vers.

La participació a la marxa nòrdica té un cost de cinc euros que inclou, a la vegada, un habituallament. En la jornada d’aquest diumenge tota la recaptació és donarà íntegrament a la Marató de TV3 a través de Manresa Mobilitza’t per la Marató, per això s’ha triat una ruta apte per a tothom.

Meandre avança que davant l’èxit d’aquesta activitat la propera temporada hi haurà un nou calendari anual de rutes que es donarà a conèixer a partir del mes de gener.

MARXA NÒRDICA MENADRE. ANELLA VERDA DE MANRESA
DIA: DIUMENGE 14
HORA: 9 MATÍ
SORTIDA I ARRIBADA: ESGLÉSIA DE VILADORDIS
RUTA: PONT DE LES ARNAULES