Miquel Calçada, Jordi Muñoz i Antoni Trobat participen en la quarta Nit del Bages per la Independència

Miquel Calçada, Jordi Muñoz  i Antoni Trobat participen en la quarta Nit del Bages per la Independència.

El politòleg valencià Jordi Muñoz substituirà Vicent Sanchis en el Sopar Cívic d’Afirmació Nacional, que es farà a Sant Benet de Bages i comptarà també amb la participació del cor Reravera, de Navarcles.

 

IV Nit del Bages per la Independència

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), el Cercle Català de Negocis (CCN) i Òmnium Bages organitzen per al divendres 25 d’abril la Quarta Nit del Bages per la Independència, amb un Sopar Cívic d’Afirmació Nacional a La Fàbrica de Sant Benet de Bages, a dos quarts de nou del vespre.

Roda premsa Nit del Bages per la Independència

L’acte inclourà les intervencions de Miquel Calçada, periodista i comissari del Tricentenari del 1714; Vicent Sanchis, director general del setmanari El Temps, Antoni Trobat, activista cultural, historiador i membre de l’Obra Cultural Balear.

La presentació anirà a càrrec d’Aina Font i Carles Claret, i s’hi projectaran  diferents iniciatives de les entitats coorganitzadores.

El cartell d’aquesta quarta edició és obra de l’il·lustrador manresà Isaac Bosch.

Informació i reserves:

L’aforament és limitat i cal fer reserva anticipada fins al dia 22 d’abril, mitjançant un ingrés al compte de La Caixa: ES89 2100 0747 21 0200420408.

El preu del tiquet és de 25 euros.

Per a més informació cal adreçar-se a la seu d’Òmnium Bages, a bages@omnium.cat o bé al tel. 938726321.

.