“NATROS DECIDIM! – NO AL PLA HIDROLÒGIC”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]16-2-7 NO PLA HIDROLOGIC

 

Tres autocars i nombrosos cotxes particulars és l’aportació que fan els membres i simpatitzants de les assembles territorials de l’ANC Bages/Moianès i d’Òmnium Bages, a la manifestació que aquest diumenge us durà a terme a les terres del Ebre en contra del pla Hidrològic aprovat per decret pel govern de l’estat espanyol i per defensar que les decisions sobre temes que afecten a Catalunya les hem de prendre els propis catalans, en el marc de la propera República Catalana.

“ Natros Decidim! – No al Pla Hidrològic” és el lema de la pancarta que exhibiran els assistents de ambdues comarques a la manifestació d’Amposta, organitzada per la Plataforma en defensa de l’Ebre.

Com a ANC, des de Manresa per la Independència, i vist que el “Gobierno de España”, tot i estar en funcions, ha engegat tota la seva maquinària contra les iniciatives i decisions del nostre Parlament, fem una crida especial a assistir massivament a la manifestació en contra del Pla Hidrològic amb tota la simbologia que converteixi aquesta concentració en una gran manifestació per la nostra sobirania i per la República Catalana.

Anc Bages[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]El diumenge 7 de febrer farem una Manifestació a Amposta contra el pla hidrològic de l’Ebre aprovat pel govern en funcions ja que, si no l’aturem, ens deixarà a les Terres de l’Ebre i al Delta en una situació precària i amb un futur molt compromès.

Començarà a les 12 h i serem puntuals. Ara bé, degut a la gran expectació creada i la gran quantitat de gent que ens ha dit que vindrà, us recomanem acudir al lloc de concentració a les 11.30 h

Aquesta Manifestació es estratègica ja que al dia següent, 8 de febrer, una delegació del Parlament Europeu vindrà en missió oficial al Delta de l’Ebre, es reunirà amb la PDE i valorarà l’impacte d’aquest nefast pla hidrològic.

Us invitem a assistir de manera massiva a la Manifestació, agrupats i de blau que es el símbol de la Defensa de l’Ebre

Lo Riu es Vida

No al transvasaments

Visca les Terres de l’Ebre!

Recorregut, informació i recomanacions per la manifestació

http://www.ebre.net/bloc/2016/01/recorregut-informacio-i-recomanacions-per-lamanifestacio/

Aquí teniu el mapa amb tota la informació del recorregut de la manifestació i les zonesd’estacionament.

El Pont Penjat estarà tancat al trànsit i es recomana als busos i vehicles que haurien d’entrar a la població pels altres accessos, depenent de la zona on vulguin estacionar el seu vehicle.

L’entrada recomanada per als autobusos seria l’entrada EST o SUD.

Àudio de la crida a la Manifestació

Audio per la crida a la manifestació

tothom de blau al parc dels Xiribecs d’Amposta el proper 7 de febrer a les 11,30 h. Per que l’Ebre sense cabals, és la mort del delta

Plataforma en Defensa de l’Ebre

#loriuesvida
http://twitter.com/#!/PDE
http://www.facebook.com/pages/Plataforma-en-Defensa-de-lEbre/1246789708

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]