Òmnium Bages convoca el Superdissabte amb l’horitzó del 27S

Òmnium Cultural del Bages ha convocat per aquest proper 11 d’abril el Superdissabte, una trobada que es repetirà en una cinquantena municipis del país i en què hi són convocats els gairebé 50.000 socis de l’entitat, a més dels amics i simpatitzants. Serà a l’Auditori del Conservatori de Música de Manresa.

BANNER BAGES_MANRESA

Òmnium Bages convoca el Superdissabte amb l’horitzó del 27S

Durant la trobada de socis, s’explicarà la nova campanya civil pel sí

Òmnium Cultural del Bages ha convocat el Superdissabte, una trobada que es repetirà en una cinquantena municipis del país i en què hi són convocats els gairebé 50.000 socis de l’entitat, a més dels amics i simpatitzants.

El Superdissabte tindrà lloc a Manresa el proper dia 11 d’abril a l’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa, de 10h a 14h. La trobada de socis serà oberta per Jordi Corrons, president d’Òmnium Bages, i es clourà amb un vermut obert a tothom.

En aquesta trobada es donarà a conèixer la nova campanya de la societat civil; una iniciativa que té per objectiu eixamplar la base social a favor de la independència de Catalunya amb vista a les eleccions del 27S. També s’exposaran altres projectes de mobilització com el Catalan Weekend en què es convida persones d’altres països europeus a Catalunya per a conèixer el procés.

La trobada arriba en un moment clau per l’entitat i pel país. Després de la gran mobilització pel 9N amb la campanya “Ara és l’hora”, l’entitat afronta uns mesos decisius fins a les eleccions del setembre. És per això, que Òmnium demana als seus associats la màxima implicació per aconseguir que els comicis del 27S siguin el primer pas per a la creació d’un nou país.