PACTE PEL DRET A DECIDIR – CRIDA NACIONAL AL MÓN ASSOCIATIU

PACTE PEL DRET A DECIDIR – CRIDA NACIONAL AL MÓN ASSOCIATIU.
Dissabte 15 de febrer, a les 6 de la tarda al Teatre Conservatori .

Imatges de l’acte:

Cartell Pacte Bages 15-02-14

Dissabte que ve, dia 15 de febrer, a les 6 de la tarda, al Teatre Conservatori de Manresa, tota la comarca del Bages es convertirà, per unes hores, en el centre d’atenció i en el punt de referència del moviment nacional pel Dret a Decidir. Des de l’esmentat teatre, l’ANC, Òmnium i més de 65 entitats de la nostra comarca, amb el suport dels partits polítics que varen signar l’acord que posava data i pregunta a la consulta, faran una crida a tot el món associatiu català per mobilitzar-se a favor d’aquest dret.

L’acte es desenvoluparà en dues parts. A la primera, el prestigiós científic manresà Pere-Joan Cardona Iglesias, com a representant del col·lectiu, farà la presentació oficial del Pacte del Bages pel Dret a Decidir al qual ja s’hi han adherit més de 50 entitats locals i comarcals.

Seguidament, la Carme Forcadell (presidenta de l’ANC), la Muriel Casals (presidenta d’Òmnium) i el Joan Rigol (expresident del Parlament i redactor del Pacte Nacional pel Dret a Decidir) faran una Crida nacional al món associatiu per tal que totes les associacions, entitats, clubs i col·lectius diversos es mobilitzin a favor d’aquest dret. Pels partits que hi donen suport intervindran en Josep Rull (secretari d’organització de CiU), la Marta Rovira (secretària general d’ERC), la Dolors Camats (secretària general d’ICV) i Adam Majó representant de les CUP.

ANC Bages

www.pactedelbages.org