Presentació del projecte “Unitat Mòbil del Paisatge”

Presentació del projecte “Unitat Mòbil del Paisatge”

Dissabte dia 28 de desembre a les 11.00h a la plaça Sant Domènec de Manresa presenten el projecte Unitat Mòbil del Paisatge que ha comptat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’associació Meandre Manresa i Idensitat. L’objectiu del projecte és que a partir de la construcció d’un dispositiu mòbil que funcioni com a arxiu territorial es generin activitats relacionades amb el territori, el paisatge, l’art i l’arquitectura que permetin escenificar el diàleg obert sobre el patrimoni cultural en el marc històric i social actual, tot construint un espai de reflexió col·lectiva.

És una maqueta itinerant de la Torre Lluvià, una estructura mòbil de considerables dimensions de la mateixa Torre i que ha de servir per aglutinar i exposar propostes de persones, entitats i empreses relacionades amb els àmbits agrícoles, mediambientals i de salut del Pla de Bages

unitat mòbil del paissatge

Al matí a partir de  les 11h hi haurà la presentació del projecte i un mapeig col·lectiu sobre Manresa i el seu espai natural, cultural i social. I a partir de  les 13h, diferents activitats relacionades amb l’Anella Verda de Manresa .

UMP – Unitat Mòbil del Paisatge Manresa, un projecte de MIXITÉ – Marta Carrasco i Sergi Selvas que s’està desenvolupant en aquest 2013.