Prou Víctimes mortals C-55 – Concentració 20/12

Seguint amb el nostre compromís i davant el nou accident mortal ocorregut el passat 6 de desembre, la PLATAFORMA CIUTADANA NO MÉS MORTS A LA C-55, la FAVM (Federació Associacions de Veïns de Manresa) i STOP ACCIDENTS CATALUNYA us convoca al tall de carretera al punt molt proper de l’accident per seguir reclamant les millores urgents i fer sentir les nostres legitimes reivindicacions tant de temps ajornades, i que donen el trist balanç des de l’any 2000 de 101 víctimes mortals a més de centenars i centenar de ferits en els seus 30 quilometres Abrera-Manresa.

La concentració consistirà en trobar-nos tots a les 16:15h al punt quilomètric 6 de la C-55, als accessos d’entrada del polígon industrial Can Vinyals Oest d’Olesa de Montserrat en direcció Barcelona.

A les 16:30 h. es tallarà el trànsit i es donarà la benvinguda a tots els presents, seguidament es llegirà un manifest conjunt de les tres entitats organitzadores i restarem allà fins a les 17:00 hores en record per la darrera víctima mortal, Lídia Maria G. B., de 46 anys i veïna d’Abrera, on donarem per acabat el tall amb unes paraules de comiat.

cartell  c55

Pel que fa a l’aparcament, podeu aparcar fàcilment als carrers del polígon, a tocar a la C-55. Si tenim problemes d’estacionament, què esperem que no, serà senyal de que hi haurà molta gent i això, malgrat els entrebancs, és el què convé. Us agraïm per avançat la vostra assistència.

cor_negre