REPOSICIÓ DE L’ ESTELADA DEL COLLBAIX 20/09/15

REPOSICIÓ DE L’ ESTELADA DEL COLLBAIX

Collbaix-2CECB-1024x682

Diumenge, 20 de setembre de 2015

Com ja es va informar pels diversos mitjans de comunicació, durant la nit dels dies 10 a l’11, alguns brètols van tomba, per tercera o quarta vegada, el pal de l’estelada del cim del Collbaix i van cremar l’estelada que s’havia renovat el dia 19 d’abril.

Però la nostra tossuderia ens farà tornar a reparar el pal i reposar l’estelada, prèviament signada per tothom qui vulgui, el proper diumenge, dia 20 al matí.

No volem fer un acte de resposta a l’agressió. Simplement, de manera festiva, reposarem el nostre símbol que el vent i el foc intencionat han fet desaparèixer abans del que li pertocava, enduent-se els centenars de signatures de la gent que, posant el seu nom, expressa el desig d’obtenir la llibertat del nostre país.

Per a la signatura de la nova estelada es farà una parada al Passeig de Pere III, vora la plaça de Crist Rei, aquest proper dissabte, de 6 a 9 del vespre i el mateix diumenge, dalt del cim del Collbaix, d’onze a dotze del matí.

Convoquem, doncs, a tothom qui vulgui celebrar i col·laborar amb la seva presència a Collbaix i signatura de l’estelada a pujar de manera festiva al turó que domina el Bages i que la tossuderia ens fa estimar més cada vegada que ens el volen ferir.

La sortida col·lectiva serà a dos quarts de deu, del pàrquing del Congost i la hissada de la nova estelada es preveu a les dotze.

Centre Excursionista comarca de Bages

Òmnium Cultural

Assemblees de Manresa, Fonollosa i Sant Joan de Vilatorrada, de l’ANC

El President de la Generalitat Artur Mas signant l’estelada que lluirà demà a Collbaix.
Si vosaltres també la voleu signar ho podreu fer avui aquesta tarda de 6 a 9 del vespre a la parada de l’Assemblea que hi haurà a prop de Crist Rei. Si veniu no només podreu signar l’estelada sinó que avui hi haurà una
!!! SORPRESA !!! … què, us animeu a venir ??

estelada_artur_mas

Foto: Jordi Preñanosa