Royal dance Manresa Campió de Catalunya

Guillem Pascual i Rosa Carné,  del Royal Dance Manresa, es proclamen campions absoluts de Catalunya en ball llatí

Adrià Martos i Katerina Paraschou han ocupat la segona posició del campionat.

 Andrey Prikhodko i Nora Corpas, en categoria Youth, han quedat segons en estandard i tercers en llatins,  mentre que Òscar Yeste i Andrea Herrero, en adults, han quedat 4rts en estàndard i cinquens en llatins.

El campionat de Catalunya absolut de ball esportiu en la modalitat de ball llatí aconseguit per la parella formada per Guillem Pascual i Rosa Carné ha estat el primer gran objectiu esportiu aconseguit pel Royal Dance Manresa. El subcampionat també ha estat per al club manresà amb la parella formada per  Adrià Martos i Katerina Paraschou. En categoria Youth Andrey Prikhodko i Nora Corpas han estat tercers i Òscar Yeste i Andrea Herrero han estat cinquens en categoria adults.

En la categoria Estàndard també hi ha hagut uns extraordinaris resultats. En Youth la parella formada per Andrey  Prikhodko i Nora Corpas  han aconseguit la segona posició, mentre que, en adults l’Òscar Yeste i l’Andrea Herrero  van ocupar la quarta posició.

Les quatre parelles del nou club de ball esportiu Royal Dance Manresa, dirigit per Karina Rubio i Àlex Cazorla, ha aconseguit molt bons resultats en el campionat de Catalunya de ball esportiu que s’ha celebrat durant tot el cap de setmana a Santa Maria de Palautordera i coincidint amb el cap de setmana de portes obertes de les instal·lacions del nou centre de ball a la planta principal de l’antic hotel Pere III.

A la fotografia les quatre parelles de Royal Dance

elsballadors

D’esquerra a dreta:

Andrey Prikhodko i Nora Corpas, Oscar Yeste i Andrea Herrero, Adrià Martos i Katerina Paraschou i  Guillem Pascual i Rosa Carné