Taller d’escriptura creativa – Manresa

Ja és oberta la inscripció per a un nou Taller d’escriptura creativa, que anirà a càrrec de l’escriptor Pep Elias. El taller és un recurs pràctic per a totes aquelles persones a qui agrada escriure i volen aprendre noves eines per poder desenvolupar la seva creativitat.

També és oberta la inscripció als cursos sobre Pedrolo, Aproximació a l’obra de Manuel de Pedrolo, en l’any en què commemorem el 25è aniversari de la seva mort, que anirà a càrrec de l’escriptor Lluís Calderer.

Us detallem horaris i preus:

Taller d’escriptura creativa 

a càrrec de Pep Elias

Un recurs pràctic per a totes aquelles persones a qui agrada escriure i volen aprendre noves eines per poder desenvolupar la seva creativitat. El preu és de 45 euros (35 per als socis). Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a la secretaria territorial o bé a bages@omnium.cat, fins al 9 d’octubre (places limitades).

 del 14 d’octubre al 18 de novembre (12 h)

cada dimecres, de set a nou del vespre

Aproximació a l’obra de Manuel de Pedrolo

a càrrec de Lluís Calderer

Amb motiu del 25è aniversari de la seva mort, comentarem i reivindicarem l’obra d’un dels escriptors catalans més prolífics, vigents i innovadors del segle XX. El curs serà complementat amb una visita a l’Arxiu Pedrolo. El preu és de 60 euros (50 per als socis). Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a la secretaria de la seu territorial o bé a bages@omnium.cat, fins al 31 d’octubre (places limitades).

de l’11 de novembre a l’11 de maig (7 h)

cada segon dimecres de mes, de vuit a nou del vespre

Òmnium Bages
Òmnium Cultural. c/ del Bruc, 99 1r 08242 Manresa

bages@omnium.cat
Tel. 93 872 63 21
www.omnium.cat