Presentació


 

Fruits Secs Rius és una empresa que es dedica a la torrefacció i distribució de fruits secs, especialment a la Catalunya Central. Situats a Manresa disposem de dos punts de venda, al carrer Bruc, 63 hi ha les instal·lacions centrals on hi tenim el  magatzem i la central de distribució dels nostres productes,  realitzant davant del públic les activitats de torrar i envasar. L’altre establiment esta situat a la carretera del Pont de Vilomara, 80 on hi ha una gran selecció de fruits secs i d'altres productes de qualitat. A fi de donar un millor servei al comerç i a la restauració, disposem d’una xarxa comercial que periòdicament visita els nostres clients.


Història


 

Joan Rius Prat l’any 1945 va iniciar el negoci de la compra d'ametlles amb closca a pages per, mitjançant una petita maquinaria ,vendre el gra a majoristes o torrefactors.

Posteriorment ,va començar la torrefacció d’ametlles i avellanes a fi d’incrementar el valor afegit del producte.

A mitjans dels anys 70 es va produir el relleu generacional a càrrec dels seus fills , modificant l’estructura de l’empresa familiar a una societat limitada, sense perdre el carácter inicial d’atenció al client, dins uns volums de negoci que permet controlar personalment totes les gestions.

 

Paral.lelament l’activitat inicial de trencadora d’ametlles s’ha anat deixant i s’enforteix la vessant de torrefacció , comercial i de servei.

L’any 1992 s’inaugura una nova botiga a Manresa a la crta. Pont de Vilomara orientada a la venda al detall amb 200 mts d’exposició i venda al public.

L’any 2001 s’inauguren al carrer bruc les noves instal.lacions on actualment estem torrant i envasant els nostres productes, totalment de cara al public.Es també on hi ha el magatzem de primeres matèries, que està totalment paletitzat.Carrer del Bruc, 61-67 - telèfon : 938729131 - Manresa - rius@fruitsec.cat
Carretera del Pont de Vilomara, 80 telèfon: 938772925 - Manresa - rius@fruitsec.cat