BOiBE Festival de vins i bona gastronomia al Pati del Kursaal

Festa Major de Manresa- 26/8/16

terrassa_boibeBOiBE Festival de vins i bona gastronomia al Pati del Kursaal


-A la tarda hi haurà mercat i al vespre degustacions de totes les empreses participants.

-BoiBé es converteix en una de les principals novetats del programa d’actes de la Festa Major de Manresa.

Els productes i productors autòctons seran els protagonistes del Festival BoiBé que se celebrarà per primera vegada a la Terrassa de l’Espai Gastronòmic del Kursaal, el proper divendres 26 d’agost i que agafa el relleu de l’activitat Destapa’t.

El festival BoiBé serà una de les grans novetats del programa de Festa Major de Manresa i servirà per mostrar la potència de la gastronomia local amb productes d’excel·lent qualitat. El festival BoiBé està organitzat per Kursaal Espai Gastronòmic, Pastateca i Alternatura.

Mercat de productes
A partir de les 18.30 hores la terrassa del Kursaal es convertirà en un mercat gastronòmic on, a més de poder adquirir productes de tot tipus, es podrà participar de tastos i demostracions de diferents productors, entre d’altres una demostració de xocolata “a braç” a càrrec dels artesans xocolaters Aynouse.

Els productes exposats, a més, tindran informació tècnica, dietètica i nutricional elaborada per l’equip de dietistes-nutricionistes d’Alternatura.
Nit de tapes al Kursaal
A partir de les 20.30 hores, la terrassa del Kursaal es convertirà en el marc ideal d’una rica i variada proposta de degustacions amb productes dels participants al mercat.

En total hi haurà 12 degustacions i vins per acompanyar-les.

En aquesta primera edició del BoiBé les degustacions seran a càrrec de:
-Ampans
-Olis Migjorn
-Xocolates Aynousé
-Fruits Secs Rius
-Casa Amella
-Aneto
-Gintònic.cat i Ca l’Arpellot
-Ítaca
-Celler Collbaix
-Pastures de Castelltallat
-Quer
-Vins Alsina
-Garoina
-Terra de Profit (format per mengemBages, Tornaterra, Ecopallareta i Celler Cooperatiu d’Artés)
-Pastateca
-Kursaal Espai Gastronòmic

Com se serveixen les consumicions?

Per poder participar en aquesta degustació cal comprar prèviament un tiquet que es pot adquirir a l’Espai Gastronòmic Kursaal, Pastateca i Alternatura. El tiquet anticipat és a la venda per 18€, mentre que comprat in situ tindrà un cost de 22€.

El tiquet inclou les 12 degustacions que prepararan tots els productors participants i permetrà fer un sopar tipus ‘ruta de tapes’ amb productes de qualitat, passejant entre les parades en un ambient distès, agradable i festiu.