HUMUS MEDITERRANI

La Fira Mediterrània de Manresa comptarà per primer any amb l’apartat HUMUS MEDITERRANI. L’HUMUS és la capa de terra biològicament més viva i que alimenta les llavors d’on sorgeixen les arrels i les plantes. Aplicat a la música folk i d’arrel tradicional l’humus està format per persones anònimes que han preservat o creat música i cançó  tradicional, grups amateurs que la practiquen arreu del país i centenars d’alumnes i aprenents de les escoles de música d’arrel tradicional dels Països Catalans. La programació d’HUMUS MEDITERRANI anirà destinada a donar a conèixer a tota aquesta gent.

HUMUS MEDIETRRANI és una iniciativa de D’Arrel, espai de música i gastronomia que ha ofert al llarg del curs 2012-2013 la primera programació estable de música d’arrel i folk a Manresa i la Catalunya Central. La voluntat és que sigui una plataforma tant a grups professionals de la música folk més despullada, fins a grups amateurs i  de folk participatiu i d’estudiants d’especialitats tradicionals, per donar-se a conèixer.

La programació d’HUMUS MEDITERRANI es definirà per un consell assessor format per experts i membres de l’espai D’Arrel de Manresa. A partir del 20 d’abril i fins el 31 de maig restarà obert el termini per presentar propostes musicals de cara a l’Humus mediterrani. En el marc de la Fira Mediterrània en la mesura que és una mostra, la majoria de concerts seran de caràcter gratuït. Tots els grups participants apareixeran en la campanya de difusió de la Fira Mediterrània.

Podeu inscriure les vostres propostes del 20 d’abril fins el 20 de maig musicals a través del formulari que trobareu als webs  www.darrel.cat    o bé   www.firamediterrània.cat

Feu arribar enllaços per visionar informació, fotos o vídeos

Adjunteu foto 300 DPI resolució, 10×15, format TIF / OJPG

Enviaments postals a D’Arrel C Sobrerroca, 38. Manresa 08241