“UNA HISENDA A LA CATALANA”

“UNA HISENDA A LA CATALANA”

Conferència de Joan Iglesias al Teatre Conservatori.

Manresa, 27 de febrer de 2015

joaniglesias_250

El procés del nostre país cap a la independència enceta una etapa transcendental que ens ha de dur fins a les eleccions del 27S, unes eleccions que ens han de permetre, d’una banda, aconseguir que el vot independentista sigui àmpliament majoritari i, de l’altra, obtenir el mandat democràtic necessari per al reconeixement internacional.

Durant aquesta etapa, una de les coses més importants que s’hauran de fer és la creació d’allò que anomenem “estructures d’estat”. Totes són molt importants: diplomàcia, seguretat social, banc central, etc., però la Hisenda pròpia és, sens dubte, la més urgent. Segurament per això també és la que està més avançada.

Per parlar-nos-en, el manresà Joan Iglesias, director del programa per a la definició del nou model d’Agència Tributària de Catalunya, farà una conferència el dia 27 de febrer a les 8 del vespre al teatre Conservatori de Manresa.

Saber com serà la futura hisenda catalana ens interessa a tots i a totes: empresaris, treballadors, gestors, economistes, col∙legis professionals, entitats i associacions diverses… Per això us animem i us convidem a assistir a aquesta xerrada, que servirà  per esvair molts dubtes: quina serà la seva filosofia de base del nou sistema tributari?, quines diferències presentarà respecte al sistema espanyol?, quin serà el camí cap a la sobirania fiscal?, quins recursos faran falta per posar en marxa l’Agència Tributària catalana? Les respostes a aquestes i altres preguntes les trobarem, ben segur, a la xerrada del Dr. Iglesias.

Cartell i díptic de l’acte:

https://drive.google.com/file/d/0B1BBoVQ10u4gWlNkak82OThZZEU/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B1BBoVQ10u4gcC1fZmlBaDlGMWM/view?usp=sharing

ANC  Manresa –  Òmnium Bages