V Nit del Bages per la Independència

Jordi Sánchez, nou president de l’ANC, també serà a la cinquena Nit del Bages per la Independència

 El nou president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, també intervindrà en la cinquena Nit del Bages per la Independència, que l’AMI, l’ANC, el CCN i Òmnium Bages organitzen per al divendres 19 de juny, en un sopar obert a tothom a Sant Benet de Bages. La resta de ponents seran l’escriptor Antonio Baños, membre de Súmate, i els parlamentaris Gemma Calvet (ERC) i Carles Campuzano (CiU).

 

L’ANC, l’AMI, el CCN i Òmnium Bages presenten la cinquena Nit del Bages per la Independència
V Nit del Bages per la Independència-cartell

Es farà el 19 de juny i hi intervindran l’escriptor Antonio Baños i els parlamentaris Gemma Calvet i Carles Campuzano

En la roda de premsa celebrada aquest migdia a l’Ajuntament de Manresa, s’ha presentat la cinquena edició de la Nit del Bages per la Independència, que aquest any es farà el dia 19 de juny, a Sant Benet de Bages.

Hi han intervingut Antoni Bozzo i Josep Camprubí, membres de l’ANC; Jordi Corrons, president d’Òmnium Bages; Antoni Daura, membre del Cercle Català de Negocis, i Jordi Serracanta, regidor de l’Ajuntament de Manresa.

Jordi Serracanta ha remarcat la sintonia de l’equip de govern municipal amb el procés sobiranista i ha refermat el seu compromís amb els actes que empeny la societat civil.

Josep Camprubí ha recordat que la Nit del Bages per la Independència va néixer fa cinc anys per commemorar la celebració de les consultes populars sobre la independència de Catalunya a la comarca i ha posat èmfasi en l’evolució de la societat bagenca, que en les darreres eleccions municipals ha votat les opcions polítiques sobiranistes en un 65%.

Antoni Bozzo ha remarcat la força de la unitat d’acció d’entitats com la mateixa ANC i Òmnium, en el desenvolupament de la campanya Ara és l’hora.

Antoni Daura ha explicat que una part significativa els sectors econòmics del país veu la independència com a única via perquè Catalunya pugui tirar endavant.

Finalment, Jordi Corrons, president d’Òmnium Bages ha explicat que la Nit es fa dos mesos més tard del que era habitual, a causa del procés electoral viscut durant el mes de maig, en el marc d’un sopar cívic d’afirmació nacional obert a tothom. L’aforament és limitat i cal fer reserva anticipada fins al dia 16 de juny, mitjançant un ingrés al compte de La Caixa: ES89 2100 0747 21 0200420408. El preu del tiquet és de 25 euros.

Hi intervindran: l’escriptor Antonio Baños, membre de Súmate, i els parlamentaris Gemma Calvet  (ERC) i Carles Campuzano (CiU).

A la roda de premsa s’ha presentat també el cartell de la Nit, que aquest any és obra de l’il·lustrador navassenc Jaume Gubianas.

V Nit del Bages per la Independència