Manresa amb els Drets Humans – Exposició

EXPOSICIÓ DIDÀCTICA AL CASAL DE LES ESCODINES

Des d’avui dia 1 fins al dia 11 de febrer es podrà visitar al Casal de Les Escodines l’exposició “Manresa amb els Drets Humans”, una proposta didàctica del programa de cooperació i el programa de participació de l’Ajuntament de Manresa, coorganitzada amb el PDC de Les Escodines.

A part d’aquesta exposició, la ludoteca de Les Escodines organitzarà el proper dilluns dia 11 de febrer una jornada de portes obertes, i una activitat per a infants relacionada amb els Drets humans, la cultura de pau i la diversitat cultural. L’activitat serà el dia 11 a les 18h de la tarda, està adreçada a infants entre 4 i 12 anys, i serà dinamitzada pels responsables de l’exposició. L’objectiu de les jornades també és donar a conèixer aquest servei que s’ofereix al barri i a la ciutat.

L’exposició es podrà visitar en horari d’obertura del Casal de Les Escodines i l’activitat del dia 11 de febrer és oberta a tots els infants d’entre 4 i 12 anys del barri i la ciutat.

Per a mes informació podreu consultar el facebook de l’entitat (perfil Avve Escodines), trucant al 93 875 15 40 o enviant un correu a escodines@escodines.cat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.