I FIRA REPUBLICANA DE PROXIMITAT – 16 I 20 D’OCTUBRE #Manresa #Bages

I FIRA REPUBLICANA DE PROXIMITAT – 16 I 20 D’OCTUBRE

16O – Tertúlia debat -Energies netes i renovables – 19.30 Espai plana de l’Om

20O – Fira republicana, plaça sant Domènec de’11 del matí a les 8 del vespre

Clara Ponsatí i Carles Puigdemont, dónen suport a la primera Fira de consum republicà de proximitat organitzat per l’ANC Manresa i el CDR Manresa. 

La consellera d’educació, Clara Ponsatí i el president de la Generalitat Carles Puigdemont, dónen suport, a través d’un vídeo,  a la 1a Fira de Consum republicà de proximitat que han organitzat l’ANC i els CDR de Manresa. 

https://www.youtube.com/watch?v=ELV39yoJJFk

https://www.youtube.com/watch?v=QEDfxR_dH2A

La Fira, que vol combatre les empreses de l’IBEX35, començarà amb, demà dimarts dia 16, amb una taula rodona  taula rodona que comptarà amb la presència del cooperativista i activista de l’economia solidària, Jordi Garcia; del vicepresident d’Eurosolar-Associació europea per les energies renovables, Pep Puig, i de la coordinadora de la fundació Guifi.net, Clara Cusó. L’encarregat de moderar el debat serà l’enginyer industrial manresà Enric Massaneda. Tot plegat estarà presentat per Núria Soler.

El dissabte 20 d’octubre, a la plaça Sant Domènec, 7 companyies del sector de l’energia i les telecomunicacions, explicaran els seus serveis i facilitaran els canvis de companyia de l’IBEX . Entre tothom que faci un canvi de companyia, es farà un sorteig d’un lot gentilesa de Fent País

Les empreses que prendran part de la jornada seran Catgas, Factor Energia, ASP Wifi, Fibracat, Fent País, Explora, Som Energia i Goufone.