Caravana del Bages per la Independència 27M

Bages per la Independència presenta en roda de premsa ” la Caravana del Bages per la Independència” que es farà el diumenge 27 de maig.

Les assemblees territorials bagenques de l’Assemblea Nacional Catalana han organitzat la Caravana del Bages per la Independència per al diumenge 27 de maig, sortint dels extrems de la comarca fins a confluir al Parc de l’Agulla de Manresa. Està convocada com un acte reivindicatiu però també festiu i familiar, amb l’objectiu de fer visible per tots els pobles i viles de la comarca la necessitat i urgència d’aconseguir que Catalunya sigui el proper Estat europeu.
Pels ciutadans de Manresa i els de fora de la comarca es recomana anar a qualsevol dels  pobles que inicien una de les 6 columnes. Pels de la comarca del Bages, cadascú al punt de concentració del seu poble.

La columna que surt des de Castellfollit del Boix serà sols per a motos.

Cartell de la Caravana del Bages per la Independència

La intenció és circular entre les poblacions a velocitat sensiblement superior a la mínima, entrant a cada població per fer-hi una petita parada per realitzar algun tipus d’acte, la qual cosa permetrà que es desfaci la “cua” que es pugui originar durant la circulació entre poble i poble. A l’arribada al Parc de l’Agulla, un servei d’ordre de l’organització indicarà als conductors a on han d’aparcar. (hi ha pàrquing previst per a 700 o 900 cotxes i motos)

L’hora de concentració a les capçaleres és les 9h del matí i la d’inici de la caravana les deu del matí, preveient l’arribada al voltant de dos quarts d’una del migdia, a la zona del Parc de l’Agulla, de Manresa, on hi haurà un acte final, amb parlaments, actuacions musicals (i alguna sorpresa) i una botifarrada popular, els tiquets es podran comprar al Parc de l’Agulla el mateix diumenge 27.

+ informació al bloc de Bages per la independència

Suport de més de 20 alcaldes de la comarca a la Caravana del Bages per la Independència :

El  dimarts dia 22 de maig, a les cinc de la tarda, al Parc de l’Agulla de Manresa, més de vint alcaldes de la nostra comarca ja han confirmat que signaran el Manifest dels alcaldes en suport de la caravana del Bages per la Independència.

En aquest Manifest els alcaldes remarquen, entre d’altres qüestions, que “actualment, 24 dels 35 municipis de la nostra comarca ja han aprovat una moció independentista i s’han adherit a l’Associació de Municipis per la Independència, a més de fer-ho també el Consell Comarcal del Bages, que representa tota la comarca. Estem convençuts que cal fer més visible aquesta majoria que ja expressa la representació local a la nostra comarca i que també destaquen la majoria de les enquestes que s’han fet darrerament en l’àmbit de Catalunya”.

si us plau, pitxeu-la i feu el qüestionari, és convenient tant per l’efecte crida, com per tenir una petita previsió de participació, gràcies

 

//
//

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.