Recuperar la memòria: temps de pèrdues i de destrucció

“Recuperar la memòria: temps de pèrdues i de destrucció”
Tallers participatius per a gent gran, a càrrec de l’Associació Memòria i Història de Manresa, en el marc de l’Any de l’Envelliment Actiu
Els propers dies 15 i 22 de maig, a partir de les 17:30 h, l’Espai Memòries del Museu Comarcal de Manresa (Via de Sant Ignasi, 40) acollirà dues sessions participatives adreçades a la gent gran.

Els tallers, titulats Recuperar la memòria: temps de pèrdues i de destrucció, aniran a càrrec de Joaquim Aloy i Josep Alert, membres de l’Associació Memòria i Història de Manresa.

En línia amb la segona temporada de l’Espai Memòries, els continguts de les sessions tindran com a eix la destrucció del patrimoni religiós durant la Guerra Civil i la seva posterior restauració per part del règim franquista.
Inclòs també dins el programa de l’Any de l’Envelliment Actiu, el taller vol promoure la recuperació d’una part de la memòria col•lectiva des d’una perspectiva crítica i a través de la participació activa de la gent gran.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Manresa (Centre Cultural El Casino, tel. 93 872 01 71).

Associació Memòria i Història de Manresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada