El 15 d’octubre acaba el termini per presentar treballs als premis Lacetània Catalunya Central

 El dia 15 d’octubre acaba el termini per a la presentació de treballs a la 34a edició dels premis Lacetània Catalunya Central, que convoquen conjuntament l’Ajuntament de Manresa, el Centre d’Estudis del Bages, la Fundació Orfeó Manresà, Òmnium Bages, Regió7 i Sibelius-La Casa dels Pianos, amb la col·laboració de la Família Esteve, Framun SA i Tertúlies a la Cuina.

Les bases detallades es poden obtenir a les seus de les entitats organitzadores o bé per internet (www.bages.omnium.cat).

Premi Antoni Esteve per a estudis sobre la Catalunya Central a un treball de recerca o de divulgació en qualsevol camp emmarcat en la Catalunya Central. Dotat amb 1.500 euros (impostos inclosos) per la família Esteve. Convocat pel Centre d’Estudis del Bages i Òmnium Cultural del Bages.

Premi Fundació Orfeó Manresà a composicions corals en català, originals i inèdites. Convocat per la Fundació Orfeó Manresà, Fundació Privada, Dotat amb 600 euros (impostos inclosos) per Framun, SA “Memorial Pasqual Piñot i Busquet”.

Premi Pare Ignasi Puig i Simon per a projectes de recerca sobre la Manresa ignasiana sobre l’estada de sant Ignasi de Loiola a Manresa (1522-1523), sobre la ciutat que el va acollir o l’empremta que hi va deixar. Convocat per l’Ajuntament de Manresa i dotat amb 1.000 euros (impostos inclosos) per Tertúlies a La Cuina.

Premi Regió7 de Comunicació per a iniciatives informatives en qualsevol mitjà de comunicació social: premsa escrita, ràdio, televisió, vídeo, CD o Internet, sobre temes de les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès, la Cerdanya, l’Alt Urgell i el Baix Llobregat Nord. Convocat pel diari Regió7 i dotat amb 200 euros (impostos inclosos) i una subscripció a Regió7.

Premi Revista Dovella-Treball de Recerca per a Joves a un article sobre el treball de recerca de batxillerat o cicles formatius fet el curs 2015-2016 que estudiï qualsevol aspecte de la Catalunya Central. Convocat i dotat pel Centre d’Estudis del Bages amb 250 euros (impostos inclosos) per als autors i una subscripció per dos anys a la revista Dovella per al professor tutor.

Premi SibeliusLa Casa dels Pianos de Cançó per a una composició musical inèdita, amb lletra íntegrament en català. Convocat i dotat per l’establiment Sibelius-La Casa dels Pianos amb un val de 150 euros i l’enregistrament del tema en estudi.

Òmnium Bages

Òmnium Cultural. Sobrerroca 38, 08241 Manresa

bages@omnium.cat
Tel. 93 872 63 21

www.omnium.cat