Activitats de gener i febrer del Quedem? Bages –

Òmnium Bages

Activitats de gener i febrer del Quedem? Bages

13 de gener

Vine a conèixer alguns del temples religiosos de Manresa

A la comarca del Bages hi ha com a mínim 7 tradicions religioses diferents que compten amb temples a Manresa. Un grup de persones d’aquestes religions es reuneixen periòdicament per compartir inquietuds i organitzar activitats conjuntes: el Grup de Diàleg Interreligiós de Manresa, que funciona des de fa 15 anys. En aquesta activitat coneixerem alguns d’aquests temples de la nostra ciutat, tres dels quals estrenen seu. També coneixerem les tradicions i creences de cadascuna de les religions.

Quan quedem? Diumenge 13 de gener, a les 09.30h Durada aproximada: 4 hores Lloc de trobada: Davant de l’església del Santuari de la Cova de Sant Ignasi. Camí de la Cova s/n. Preinscripcions a partir del 7 de gener!

09 de febrer

Vine a conèixer d’a prop la feina del’escultor Ramon Oms!

Coneixes la feina d’escultor? T’agradaria veure tot el procés a seguir per arribar a tenir una escultura de bronze? Ara en tens l’oportunitat! Ramon Oms, escultor manresà que està fent l’escultura de Joaquim Amat-Piniella, ens obrirà les portes del seu taller per mostrar-nos la seva feina i part de la seva obra. Us hi esperem!

Quan quedem? Dissabte 09 de febrer, a les 09.00 h Durada aproximada: 3 hores Lloc de trobada: Davant de l’Estadi del Nou Congost Preinscripcions: A partir del l’1 de febrer! Gener i febrer 2012

20 de gener

Assistim al partit del Bàsquet

Manresa-Blusens Monbus Aquest cop us convidem a anar a veure un partit de bàsquet de l’equip de la ciutat de Manresa, el Bàsquet Manresa. En acabar, farem la tertúlia tot comentant les jugades més interessants del partit. Véns?

Quan quedem? Diumenge 20 de gener, a les 11.30 h Durada aproximada: 3 hores Lloc de trobada: davant de l’estadi del Nou Congost. Preinscripcions a partir del 7 de gener!

17 de febrer

El camí de la Llum

El camí de la Llum és un itinerari en format d’audioguia creat l’any passat pels alumnes de l’aula d’acollida de l’escola Pare Algué de Manresa. En aquesta activitat us convidem a conèixer el projecte de mans de la seva impulsora i a recórrer l’itinerari tot escoltant la història de la Llum explicada pels seus protagonistes.

Quan quedem? Diumenge 17 de febrer a les 10.00h Durada aproximada: 2 hores i 30 minuts Lloc de trobada: A la porta d’entrada de l’escola Pare Algué C/Mossèn J. Verdaguer, 16-22 Preinscripcions a partir de l’1 de febrer

Més informació al web d’Òmnium  o al telèfon 938726321

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.