Acció de Gure Esku al #Tour de França, amb «Llum i Llibertat» i l’ANC

Acció de Gure Esku al Tour de França, amb «Llum i Llibertat» i l’ANC

https://fitxategiak.gureesku.eus/f/MN4ObOvdqAj22XOp

L’organització d’Heuskal Herria pel Dret a Decidir, Gure Esku Dago, va trobar molt inspiradora l’acció de l’1 d’octubre de 2019 a Montserrat, amb la il·luminació de 131 agulles.

Una intervenció en el paisatge (ritual d’una forta càrrega política i reivindicativa), que va moure més de 500 escaladors als cims montserratins, ordenats d’est a oest, i que per ordre d’alçada-antiguitat va visualitzar tots els presidents de la Generalitat que hem tingut a Catalunya… https://www.youtube.com/watch?v=iilE0wHbfmU

Aquesta acció, cuinada principalment al Bages-Anoia, va tenir una rèplica immediata per part de l’organització basca (16 d’octubre de 2019) a les muntanyes de l’Aiako Harrian… https://twitter.com/Gure_Esku/status/1184719302785732608 …i posteriorment van tenir lloc tot un seguit d’il·luminacions-llampec al País Basc.

Ara, els companys bascos hi tornen organitzant aquest 🗓 dissabte 5 de setembre (20.30 h) al 📍Coll del Soudet…

…una nova acció llampec, aprofitant el ressò mediàtic del Tour de França (vigília de la 9a etapa del Tour de France Pau-Laruntz).

Una il·luminació exprés de la paraula #FREEDOM per enviar un missatge a la comunitat internacional. L’ANC i Gure Esku volen fomentar la cooperació entre bascos i catalans en aquesta lluita compartida cap a la República.

Les inscripcions són gratuïtes i animem a tothom a participa-hi… https://labur.eus/FREEDOM