Alumnes d’educació infantil de l’escola Valldaura artistes d’art contemporani

Expressart converteix els alumnes de cicle inicial de l’escola Valldaura de Manresa en artistes plàstics contemporanis

Els alumnes d’educació infantil de l’escola Valldaura de Manresa s’han convertit al llarg d’aquest tercer trimestre ens tots uns artistes d’art contemporani.

artistes_valldaura

A través de la maleta EXPRESSART, una maleta amb petits i diferents objectes de la vida quotidiana, cada classe n’ha escollit un per tal de fer-ne un treball artístic. Un treball on han pogut comprovar que l’art no només es veu en els papers pintats, sinó que depèn molt de la inspiració, les emocions, els sentiments i la imaginació de l’artista en el moment de la creació.

El projecte ha inclòs una visita al museu del MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona) on els alumes van podem comprovar com grans artistes també han utilitzat alguns dels objectes quotidians amb els que ells també han fet art: cadires, pilotes, miralls, ampolles i d’altres

Per a concloure el projecte, aquest divendres 5 de juny, a les 4 de la tarda, l’escola es convertirà en un petit museu on els assistents podran escoltar les explicacions dels petits artistes i podran veure les seves obres d’art.
[wp_support_plus]