Aquest dissabte es constitueix la plataforma ‘Manresa pel Sí’ – #Manresa,#Bages,#SÍ

Aquest dissabte es constitueix la plataforma ‘Manresa pel Sí’

 L’ANC i Òmnium Bages-Moianès impulsen la creació de plataformes unitàries que hauran de treballar per aconseguir el màxim suport al Sí en el referèndum, a les nostres comarques. El proper dissabte, 20 de maig 2017, a les deu del matí, a l’auditori del Conservatori de Música de Manresa (Ignasi Balcells, 12-14), es farà una trobada de voluntaris per constituir la plataforma Manresa pel Sí. Aquest acte servirà per presentar els eixos bàsics de la campanya i per començar a estructurar les diverses comissions de treball a Manresa. 

Som en un moment decisiu en el camí de la independència. Molt aviat hi haurà un referèndum que demostrarà democràticament quina és la voluntat del poble de Catalunya. I no podem fallar. Hem de recuperar, enfortir i ampliar l’esperit de Manresa Decideix, l’organització manresana que el 2010 ja va promoure la consulta popular que va aconseguir en aquell moment 11.382 vots independentistes. Ara la nostra ciutat ha de respondre al referèndum que és a punt de ser convocat amb un majoritari i contundent a favor de la llibertat nacional del país. Però per fer-ho ens hem de tornar a organitzar. Per això, amb la implicació directa de l’ANC i d’Òmnium, es convoca per al dissabte 20 de maig una assemblea manresana per constituir la plataforma “Manresa pel Sí”, amb l’objectiu de preparar una gran campanya a favor del i portar-la a terme. Et necessitem: vine a participar-hi!

Manresa és una ciutat independentista i és evident que els darrers anys el suport a la independència encara hi ha continuat creixent. Però també hem pogut viure mobilitzacions extraordinàries a tot el país. El juliol de 2010 va tenir lloc la primera gran manifestació multitudinària contra la sentència que desfigurava l’Estatut que havia aprovat el Parlament català i el poble de Catalunya. I des de 2012 hi ha hagut manifestacions gegants cada Onze de setembre. En el procés participatiu del 9 de novembre de 2014, a Manresa es van recollir 23.952 vots independentistes. I a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015, Junts pel Sí i la CUP van sumar 25.061 vots, sense comptar el vot independentista d’altres candidatures. La progressió del vot manresà favorable a la independència, doncs, és ben clara. I de cara al referèndum que s’acosta, la nostra ciutat s’ha de plantejar un nou objectiu: aconseguir més de 30.000 vots per la independència. Amb l’empenta i l’esforç de tothom ho farem possible. El dissabte 20 de maig hi començarem a treballar.

Dissabte, 20 de maig, a les 10 del matí

CONSTITUCIÓ DE LA PLATAFORMA “MANRESA PEL SÍ”
i creació de les comissions de la campanya

Entitats convocants: ANC Manresa i Òmnium Bages-Moianès

Conservatori Municipal de Música (carrer d’Ignasi Balcells, 12-14)