Arriba a #Manresa el Debat Constituent

Arriba a Manresa el Debat Constituent

El proper dissabte 14 de desembre, de 10h a 14h, a la FUB, es celebrà a Manresa una jornada formativa temàtica emmarcada en el procés del Debat Constituent impulsat per Lluís Llach. 
Aquestes jornades, que ja han passat per ciutats com Tortosa, Girona, Sabadell, Tarragona o Corbins, es fan a diferents ciutats del país i a cada ciutat es tracta un àmbit diferent amb ponents experts en cada temàtica. 

La jornada de Manresa, que debatrà sobre “participació política i organització del poder”, comptarà amb la presència d’Isa Castell (advocada, mediadora i presidenta de Juristes per les Llibertats Terres de l’Ebre, Toni Fitó (advocat, membre de Constituïm i de la Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya) i Lluís Planas (promotor de democràcia participativa i no-violència i president de l’Associació Participació i Sostenibilitat). 

El debat, obert a tota la ciutadania, forma part del procés participatiu transversal, inclusiu i plural per establir les bases constitucionals per al futur polític de Catalunya.