El Kursaal celebra el vuitè aniversari amb descomptes durant vuit dies

El Kursaal celebra el vuitè aniversari amb descomptes durant vuit dies, a partir de diumenge

Des d’aquest diumenge dia 8 de febrer i durant 8 dies (fins el 15 de febrer), cada dia a les 8 del vespre (i durant 1 hora), es posaran a la venda 8 espectacles al preu de 8 euros cada entrada.

kursaal entrades a 8 euros

El Kursaal celebra la reobertura del teatre (reinaugurat el 20 de febrer de 2007) amb descomptes. A partir del 8 de febrer, i durant 8 dies (fins el 15 de febrer), cada dia de 8 a 9 del vespre es podran comprar entrades per a 8 espectacles de la programació d’aquesta temporada al preu de 8 € per entrada.

Cada dia, a partir de les 8 del matí, es faran públics els 8 espectacles que es posaran a la venda aquell dia, a través de la web del Kursaal i les xarxes socials del Kursaal i d’El Galliner.

Només caldrà entrar a la web i descobrir els 8 espectacles del dia que, es podran comprar per 8 €. La promoció estarà vigent durant 8 dies, des del 8 al 15 de febrer.

Per participar en aquesta promoció es pòdrà fer a través d’internet www.kursaal.cat, i a les taquilles del teatre (excepte dilluns dia 9 de febrer).