Enramades Escodines 2012

Les Enramades ja han arribat a Les Escodines!

El barri de les Escodines ha preparat pels propers dies les festes mes emblemàtiques del Barri, les festes de les Enramades. Enguany, les enramades volen retre homenatge, a través de l’enramada de carrers, a la gent gran activa, coincidint que aquest 2012 és l’any europeu de l’envelliment actiu. No obstant, no només penjaran dels carrers aquests elements, sinó que també n’hi haurà de caire més crític i reivindicatiu. Com la resta de les associacions de veïns i veïnes de la ciutat, aquesta també viu moments durs, i és amb l’enramada que ho volem plasmar.

Un dels moments més importants de les festes és l’enramada de carrers, que tindrà lloc a partir del divendres 1 de juny, a partir de les 20h del vespre, als carrers Aiguader, Nou de Santa Clara, Sant Maurici, Barceloneta i Divina Pastora, i s’allargarà dissabte dia 2, durant tot el dia, amb l’enramada de la Pl. Sant Ignasi, i els carrers Escodines i Sant Bartomeu. Altres entitats i serveis del barri també participen de l’enramada, com és el cas del Centre de Disminuïts Físics del Bages, que enramarà un tram del carrer Caputxins, o MUTUAM, que enramarà un tram del carrer Era de l’Huguet. L’objectiu de l’enramada és vestir de color i missatge els carrers del barri. L’AVVE convida a tot al veïnat a portar unes escales i baixar al carrer a fer un cop de mà.

//
//

Serà precisament al carrer Barceloneta on començarà la festa, el dissabte dia 2 de juny, a partir de les 21h, repetint la sardinada popular que tant d’èxit ha tingut en anteriors edicions. El preu de la sardinada és de 9€, i les inscripcions s’han de fer al Casal de Les Escodines. També el mateix dissabte dia 2 de juny, a partir de les 21.30h, al Casal de Les Escodines, hi haurà la festa del ball country, oberta a tothom qui vulgui participar. Per diumenge l’Ateneu Ca La Samsona ha preparat una tarda de música clàssica amb els germans Barrios. Serà a partir de les 20h a Ca La Samsona, i el preu serà de 2€.

La setmana entrant començarà el tradicional torneig de futbol (del 4 al 7 de juny) que Joves de Nucli Antic organitza als Jardins de la Cova de Sant Ignasi. Els infants interessats s’haurien de dirigir a la biblioteca Jaume Perramon en horari de tarda. El mateix dilluns dia 4 de juny, de 18 a 21h, hi haurà un taller de pastisseria salada, a càrrec de Jordi Pladellorens. El preu serà de 5€ per persona, i les inscripcions seran a l’AVV Escodines. I pel dimarts dia 5 de juny, amb l’Aula del Coneixement, una xerrada sobre què és el Ioga, a les 18h. A les 20h, la tradicional fotografia de grup de les Enramades, on es convida a tothom a fotografiar-se per la història.

El gruix important d’activitats de les Enramades arribarà la setmana de Corpus, a partir del dia 7 de juny, amb un ventall d’activitats molt interessats per a tots les públics, i de les que n’anirem informant més endavant. Seran activitats com concerts de música en directe, xerrades, exposicions, jocs per a infants, espectacles infantils i familiars, tastos gastronòmics, i un llarg etcètera, del que ja n’informarem.

més informació a  www.escodines.cat

L’AVV Escodines us convida a passar un cap de setmana ple d’activitats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.