La Màgia del capvespre a Sant Benet de Bages

La Màgia del capvespre a Món Sant Benet

Màgia del capvespre

Del 22 de juny al 7 de setembre

Més que mai Món St Benet es torna màgic quan el sol es pon. Un somni es desplega amb tota la seva potència i ens transporta a un temps passat a través d’una experiència multisensorial sorprenent.

De l’hort als fogons

L’estiu omple els horts ecològics de MSB d’aromes i colors per tastar i assaborir: carbassons, enciams, albergínies, pebrots, cogombres i una enorme varietat de tomàquets… Enguany us proposem conèixer els horts i els seus fruits des d’una altra vessant, amb un petit taller demostratiu de cuina a l’auditori de la Fundació Alícia. A partir de tres receptes  us mostrarem una cuina senzilla però sorprenent, lligada a la filosofia de la Fundació Alícia, en què els hàbits saludables i els productes de temporada són la base d’una cuina fàcil i assequible per a tots.

Tallers a MSB

Sopar a la fresca

Aprofitant la fresca que arriba quan el sol que es pon, degustarem un sopar sota la pèrgola de l’hort, elaborat amb productes de la terra: tomàquets, cebes, carbassons…

Un somni d’estiu a Sant Benet

L’estiu, les vacances, el plaer de la tranquil·litat i la màgia d’un indret on s’entrecreuen històries des de fa mil anys. Tot això és el que buscava la família d’en Ramon Casas en els seus estius a Sant Benet, i hi van trobar més que això, hi van trobar un somni. Us convidem a reviure aquest somni a partir d’un itinerari  fet de records i sensacions, de racons amagats i enigmàtics on podrem sentir la màgia de les nits d’estiu a flor de pell.

Dates i horaris:

Dissabtes, del 22 de juny al 13 de juliol, a les 20h.

Divendres i dissabtes, del 19 de juliol al 7 de setembre, a les 20h.

Activitat subjecta a les condicions meteorològiques.

Imprescindible reserva prèvia.

Compra l’entrada: http://195.235.215.115:8080/Muslink_jsp/Activitats.jsp

 Preus:

Adults: 35€ per persona

Nens: 15€ per persona

I si us voleu quedar a dormir…

La màgia del capvespre + dormir i esmorzar a l’hotel Món: 75€ per persona.

Més informació i reserves: 93 875 94 01 · info@monstbenet.com