Los Vivancos, ballarins de primera línia i músics a Manresa

El virtuosisme de Los Vivancos es podrà veure diumenge al Kursaal en doble funció

Vivancos

Los Vivancos, ballarins de primera línia i músics amb gran habilitat tècnica i artística, són un autèntic fenomen a nivell internacional.

Al Kursaal presentaran l’espectacle ‘Aeternum’

  Revolucionari, innovador, incomparable, impactant, extraordinari… són alguns dels adjectius amb què crítics de tot el món han intentat descriure el treball de Los Vivancos; set germans considerats per la crítica internacional com un autèntic fenomen i que tindrem al Kursaal aquest diumenge, 2 de novembre en doble funció (18h i 21h), presentant el seu espectacle ‘Aeternum’.

Flamenc, ballet, dansa contemporània, folklore, arts marcials, acrobàcies, màgia, circ, tap dance, una elaborada posada en escena, un vestuari de disseny, grans estructures escenogràfiques i una espectacular banda sonora són alguns dels ingredients que formen ‘Aeternum’, un espectacle que evidencia l’estil polivalent de Los Vivancos i un virtuosisme que frega l’inimaginable amb els grans efectes visuals.

Los Vivancos han actuat a més de 40 països d’arreu del món i davant de més d’un milió d’espectadors. La major part dels germans van néixer a Barcelona, però van viure molts anys a Canadà, on el seu pare va crear una escola de teatre, Qüanticoch Independent School. Van aprendre tot jugant i entre ells i el seu parel va sorgir la idea d’actuar junts a l’escenari. Es van estrenar amb la seva primera producció: ‘Siete hermanos’ i a partir del 2012 continua creixent el seu èxit mundial amb ‘Aeternum’.

Daniele Finzi Pasca, creador d’espectacles com “Corteo” del Cirque du Soleil, ha col·laborat amb Los Vivancos per crear aquest espectacle, juntament amb Julie Hamelin, cofundadora del Cirque Eloize. Les partitures, amb orquestració i producció musical de Fernando Velázquez, autor de bandes sonores com la de Lo Impossible i la premiada El Orfanato, van ser gravades per l’Orquestra Simfònica de Budapest.

‘Aeternum’ també es podrà veure demà divendres al teatre-auditori de Sant Cugat (31 d’octubre) i a l’Atrium de Viladecans (1 de novembre). Les entrades per veure Los Vivancos es poden comprar a taquilles i també per internet (www.kursaal.cat), al preu de 30 euros (28 amb carnet Galliner).