MERCAT DE L’HORT A LA PLAÇA A MOÌÀ

 MERCAT DE L’HORT A LA PLAÇA – MOÌÀ

 MERCAT DE L'HORT A LA PLAÇA - MOÌÀ

Cada tercer diumenge del mes – primera edició –  DIUMENGE 21 D’OCTUBRE

A LA PLAÇA MAJOR DE MOIÀ

La producció agroalimentària té un pes cada vegada més important al Moianès: des d’explotacions agrícoles i ramaderes que produeixen vedella, porc, aviram –convencional i ecològic-, passant per la gran tradició de cansaladers, forners, pastissers, xocolaters, formatgers i elaboradors de productes derivats de la soja, fins a distribuïdors i restauradors especialitzats en aquests productes de qualitat.

La marca El Moianès ve de gust- creada des del Consorci del Moianès- ha afavorit que, en els darrers anys, els productes d’aquesta comarca i els plats que se’n deriven s’hagin convertit en un important element de reclam turístic i en un dinamitzador econòmic per als municipis del Moianès.

En aquest marc, el projecte

DE L’HORT A LA PLAÇA –MERCAT DE PRODUCTES ECOLÒGICS I DEL MOIANÈS, neix amb la voluntat de dinamitzar el comerç local, ampliant la zona de mercat setmanal amb una nova secció de productes ecològics i de la terra. El seu primer objectiu és promoure la venda d’aquells productes elaborats pels propis productors i elaboradors del Moianès, de manera que s’acostin productors i compradors. La venda directa presenta avantatges com la sostenibilitat, el tracte personal amb el productor o elaborador.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.