Presentació del llibre “La teva mirada parla. L’experiència de viure l’autisme”, a #Manresa, #Bages

Dissabte 27 de maig, presentació del llibre “La teva mirada parla. L’experiència de viure l’autisme”, de la manresana M. Queralt Palau

 L’obra ha estat el resultat d’una campanya de micromecenatge impulsada per Quòrum Llibres, amb el suport especial de l’Associació TEA (Asperger) de la Catalunya Central.

 La presentació tindrà lloc a la Casa Flors Sirera i comptarà amb la presència de l’autora i de Ramon Cererols, especialista en autisme.

Aquest dissabte, 27 de maig, a les 11 del matí, la Casa Flors Sirera de Manresa (carrer Saleses, 10) serà l’escenari de la presentació del llibre La teva mirada parla. L’experiència de viure l’autisme, del qual és autora M. Queralt Palau.
Publicada per Quòrum Llibres –segell vinculat a Cossetània Edicions-, l’obra ha sortit al carrer com a resultat d’una campanya de micromecenatge impulsada per l’editor, amb el suport especial de l’Associació Trastorn de l’Espectre Autista (Asperger) de la Catalunya Central.

A través d’un total de catorze capítols concebuts com a relats breus, La teva mirada parla relata l’experiència personal de la manresana M. Queralt Palau com a mare d’una filla a la qual li ha estat diagnosticat trastorn de l’espectre autista (TEA). Qüestions com els hàbits de la vida quotidiana, la comunicació, la percepció del món exterior o els reptes derivats de la necessitat de socialització hi són abordats per l’autora a través d’un llenguatge planer i empàtic que, en clau autobiogràfica, proporciona un seguit de pautes pràctiques que poden resultar útils no tan sols per entendre l’autisme, sinó també per aprendre a gestionar les situacions que en deriven en el dia a dia. Redactat en segona persona –i adreçat a la filla de l’autora, que és la veritable protagonista del relat, i a qui és dedicat el llibre-, La teva mirada parla ofereix un recull d’experiències directes destinades a facilitar la comprensió de l’autisme, entès com a condició humana.

L’obra, que es va començar a posar a la venda amb motiu de la diada de Sant Jordi, és acompanyada per un pròleg de Tamara Jiménez, psicòloga vinculada a l’Associació TEA (Asperger) de la Catalunya Central, i un epíleg signat per Ramon Cererols, especialista en autisme, conegut per la seva tasca com a divulgador a partir de la seva pròpia experiència de descoberta de l’Asperger als 58 anys.
Organitzat per l’Associació TEA (Asperger) de la Catalunya Central, l’acte de dissabte –obert a tothom- comptarà amb les intervencions de la mateixa autora, M. Queralt Palau, i de Ramon Cererols.

Associació TEA (Asperger) Catalunya Central

Per a més informació, podeu contactar amb l’entitat organitzadora a través del telèfon 692.17.09.35, el correu electrònic sac.catalunyacentral@gmail.com i el web https://www.teasperger-catcentral.com/ També ens podeu trobar a les xarxes socials, als següents comptes: https://www.facebook.com/aspergercatalunyacentral https://www.instagram.com/teasperger/