Tretzena Marxa de Torxes de Manresa 2021

La Tretzena Marxa de Torxes de Manresa es concentrarà el divendres 10/9/21 a la plaça Major

ATENCIÓ! Arran dels darrers canvis del Procicat, la 13a Marxa de Torxes per la República a #Manresa d’aquest divendres, 10 de setembre, recuperarà el format manifestació que arrencarà de la plaça de Sant Domènec a les 20.30 h, i finalitzarà a la plaça Major.

Les torxes es podran adquirir a la mateixa plaça a partir de les 19.30 h.

Més informació > https://ja.cat/wjekz

.

La Comissió 11 de Setembre (ANC, Consell per la República, CUP, ERC, Fundació Independència i Progrés, Junts per Catalunya, Òmnium Bages-Moianès i PDECAT) convoca per a la vigília de l’11 de Setembre la tretzena edició de la Marxa de Torxes per la República a Manresa. Finalment, per adaptar-la a les exigències sanitàries, la marxa es farà en format concentració a la plaça Major, a les 21 h, amb venda de torxes a la plaça de Sant Domènec, a partir de les 20 h.

Com ja es va anunciar, el parlament central de l’acte serà a càrrec de Núria Cadenes Alabèrnia, periodista i escriptora, autora de la novel·la-documental sobre l’assassinat de Guillem Agulló, i Júlia Martín Subirana, una de les 3.000 persones encausades, llegirà el manifest unitari, que, a més de les vuit entitats i partits convocants, ha rebut ja l’adhesió del Centre d’Estudis del Bages i de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa.

La colla castellera Tirallongues aixecarà un pilar durant la concentració a la plaça Major, que comptarà també amb la participació de músics de carrer.

El cartell de la tretzena edició ha estat fet per la jove dissenyadora Tamara Hernández Ledesma.