LA GIGAENQUESTA S’HA POSAT EN MARXA A LA R7

LA GIGAENQUESTA S’HA POSAT EN MARXA

La taca del “País Groc” s’estén per tot arreu, a Manresa entre altres accions han embolcallant de groc la Torre Santa Caterina.

Torre Santa Caterina  10_10_2014

 

Torre Santa Caterina_2  10_10_2014

 

GigaEnquesta

Manresa, 5 d’octubre de 2014  “ ARA ÉS L’HORA”

Aquests dissabte 4 d’octubre s’ha posat en marxa a tot el país la gran GigaEnquesta, una iniciativa de l’ANC i Òmnium Cultural que, emmarcada dins la campanya “Ara és l’hora” pretén arribar als 3 milions de llars de Catalunya.

A la Catalunya Central s’han mobilitzat uns 800 voluntaris de l’Anoia, el Solsonès, el Berguedà i el Bages. A Manresa han estat prop de 300 els voluntaris mobilitzats (150 donant suport a la comarca i 150 escampats per la ciutat). L’objectiu de l’enquesta és parlar amb tothom, escoltar a tothom, conèixer de primera mà els problemes que més afecten a la gent. Es tracta, en definitiva, de copsar com vol la ciutadania que sigui el país nou que entre tots i totes volem construir.

Els voluntaris, carregats d’il∙lusió i amb determinació, s’han escampat com una taca d’oli per tot el territori i han cobert, aproximadament, una cinquena part de l’objectiu final assenyalat. La resposta de la gent ha estat molt positiva i un percentatge molt alt de ciutadans i ciutadanes han obert les portes de casa seva per respondre el qüestionari.

Les properes setmanes s’anirà escombrant el país per tal d’arribar arreu.

També ha començat la campanya “País Groc”. Mentre la gran majoria de voluntaris feien les enquestes, uns altres es dedicaven a tenyir de groc carrers, places, monuments, etc., del seu poble o ciutat. El groc és el color que identifica la campanya i que representa la voluntat de votar i d’aconseguir que Catalunya esdevingui un nou estat. A Manresa s’han embolcallat de color groc la Ben Plantada, l’estàtua del rei Pere III, Amat i Piniella i molts arbres i fanals de la zona del Passeig

>>>  Imatges Plau Firal 3/10
>>>  Imatges inici GigaEnquesta
>>>  Més fotos del Palau firal i de la GigaEnquesta a Manresa ( Josep Perramon)

País Groc

Manresa 05/10/14